Yüzbaşı ağabeyden şehit üsteğmen kardeşe bakış

Kuzey Irak'ta şehit olan Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'ın ağabeyi Yüzbaşı Hasan Kürşat Ayar'ın bakışları yürekleri dağladı.

Bu sabah Kuzey Irak'tan acı haber geldi. Teröristlere karşı yürütülen operasyonda Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar, şehit oldu.

Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar

Şırnak'ta 29 yaşındaki Ayar için tören yapıldı. Ayar, törenin ardından askeri uçakla da memleketi Trabzon'a getirildi.

Devlet erkanının havalimanındaki karşılamasının ardından şehidin cenazesi omuzlar üzerinde cenaze aracına kondu.

Şehit kardeşi gibi Kuzey Irak'ta görev yapan ağabey Yüzbaşı Hasan Kürşat Ayar da askeri uçakla geldi.


Şehit Ayar’ın naaşı tören alanından geçerken, ailesi gözyaşı döktü.

Şehit üsteğmen yarın baba ocağı Köprübaşı ilçesindeki cenaze namazının ardından defnedilecek.

İMAMOĞLU'NUN DA AKRABASI

Şehit Ayar'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun akrabası olduğu öğrenildi. İmamoğlu ailesinin Trabzon Köprübaşı'ndaki akrabalarının soyadları arasında "Ayar"ın da bulunduğu öğrenildi.

Türkiye Haberleri