Yorgun Mermi Bir Bebeğin Daha Canını Alıyordu

Maganda kurşunları dehşet saçmaya devam ediyor. Bir yaşındaki bir bebeğin yanına çatıyı delen yorgun mermi düştü. Daha önce de bir bebek benzer vakada ölmüştü.

"Türkiye'de hiçbir şey yapmasanız bile ölebilirsiniz" dedirten vakalar bir bir gelmeye devam ediyor.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bir evin verandasında uyuyan bir yaşındaki E.A'nın yanına yorgun mermi düştü.

Bebeği ebeveynleri, kurşunu bir karış mesafede buldu. Merminin çatıyı da deldiği görüldü. İhbar üzerine gelen polis ekipleri tutunak tuttu.

HAVAYA ATEŞ AÇAN MUHTAR OLAY YERİNE GELMİŞ...

Aynı gece sosyal medyaya düşen bir videoda bir kına gecesinde mahalle muhtarı C.Y'nin havaya ateş açtığı görüldü. Merminin muhtarın tabancasından ateşlendiği iddia edildi.

Anne, polise verdiği ifadede eve polis çağırdıklarında muhtarın da geldiğini fakat ateş açanın kim olduğunu bilmediğini söylediğini de belirti.

E.A. bebeğin annesi sosyal medyada olaya tepki göstererek şunları dile getirdi:

"Uzaktaki bir düğünden yoğun silah atılması sonucu uyuyan bebeğimin yanına yorgun mermi düştü. Çocuğumun doğum gününü kutlamaya gittiğim yerden cenazesini alabilirdim. Can kaybı yaşayabilirdik. Korkunç bir durum"

Olayla ilgili soruşturma devam ederken muhtarın da ifadesi alındı.

11 AYLIK PERA ÖLMÜŞTÜ

Aydın Söke'de temmuz başında yapılan bir düğünden gelen evinde annesi ile oyun oynayan 11 aylık Pera'nın başına isabet etmişti. Bebek Pera, vefat etmişti. Olayla iligli damdaın da bulunduğu altı kişiden beşi tutuklanmıştı

Türkiye Haberleri