Yolda Küfürleştiği Kişiyi Öldüresiye Darp Etti

İzmir'in Gaziemir ilçesinde bir motosiklet sürücüsü, parkta küfürlü tartışma yaşadığı bir kişiye motosiklet kaskı ile saldırdı. Saldırıya uğrayan kişi yoğun bakıma kaldırılırken, motosiklet sürücüsü "Kasten Öldürmeye Teşebbüs" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

10.07.2024 tarihinde saat: 20:40 sıralarında Gaziemir ilçesinde meydana gelen olayda bir motosiklet sürücüsü, alkol aldığı ve kendisine küfür ettiği belirtilen 50 yaşındaki H.B. isimli bir kişi ile tartışma yaşadı.

CİNAYETE TEŞEBBÜSTEN TUTUKLANDI

30 yaşındaki motosiklet sürücüsü, ilk belirlemelere göre elinde bulunan motosiklet kaskı ile H.B.'nin kafasına sert bir darbe vurdu. Daha sonrasında olay yerinden ayrılan saldırgan, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Gaziemir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin olaya ilişkin incelemelerinin ardından gözaltına alındı.

Yürütülen soruşturmada şüphelinin yaralı ile arasında küfürleşme yaşandığı, konuyu bundan gerçekleştirdiği anlaşılırken, Cinayet Büro Amirliğince Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Öte yandan saldırıya uğrayan H.B.'nin yoğun bakıma alındığı ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Türkiye Haberleri