Yol kenarında tuvaletini yaparken dereye düşerek can verdi

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde, yol kenarında tuvaletini yapmak için duran Ahmet Yavuzer, dengesini kaybederek 10 metre yükseklikten dere yatağına düşüp hayatını kaybetti.

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde trajik bir olay meydana geldi. 58 yaşındaki Ahmet Yavuzer, akşam saatlerinde D-020 Karayolu üzerindeki Karadere Mahallesi mevkiinde, yol kenarına park ettiği aracının yanında tuvalet ihtiyacını gidermek üzere durdu. Yaz tatilini geçirmek için Denizköy Mahallesi’ndeki yazlık evinden İstanbul’daki evine dönüş yolunda olan Yavuzer, dengesini kaybetmesi sonucu yaklaşık 10 metre yükseklikten dere yatağına düştü ve olay yerinde yaşamını yitirdi.

Yavuzer’in yakınları, kendisinden haber alamadıkları için endişelenip arama çalışmalarına başladı. İlk olarak yol kenarında bulunan aracını gören yakınları, bir süre sonra dere yatağında Yavuzer’in hareketsiz şekilde yattığını fark etti. İhbar üzerine olay yerine AFAD, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Yavuzer’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Cenaze, AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından halatlarla çıkarılarak olay yerindeki incelemelerin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ön Otopsi Merkezine gönderildi.

Jandarma, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

Türkiye Haberleri