Yeniden Refah'ta bir belediye başkanı daha istifa etti!

Yeniden Refah Partisi'nde bir belediye başkanı daha istifa etti. Kasım Gülpınar'ın dün açıkladığı istifasının ardından Konya'da Yalıhüyük Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz da Yeniden Refah Partisi'nde istifa ettiğini duyurdu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar'ın dün açıkladığı istifasının ardından Konya'da Yalıhüyük Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz da partisinden istifa ettiğini duyurdu.

BELEDİYE MECLİS ÜYELERİYLE İSTİFA ETTİ

Yılmaz ile birlikte altı meclis üyesi de partiden istifa etti.

Mehmet Ali Yılmaz istifa açıklamasında "En ince ayrıntısına kadar düşünüp aldığımız karar ve gördüğümüz lüzum neticesinde Yeniden Refah Partisi'nden Belediye Başkanı olarak şahsım ve tüm Belediye Meclis Üyeleri de olmak üzere istifa etmiş bulunmaktayız. Bu kararın ilçemize, ülkemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Meclis üyeleriyle istifa eden Yılmaz, seçimleri yüzde 59.51 oy oranıyla kazanmıştı.

İSTİFA DALGASI DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz gün, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Yeniden Refah Partisi'nden istifa ettiğini açıklamıştı.

"Aldığımız karar, en ince ayrıntısına kadar düşünülüp halkımızın görüşleriyle desteklenmiştir." diyen Gülpınar, siyasi hayatına bağımsız olarak devam edeceğini söylemişti.

BELEDİYE BAŞKANLARI İSTİFA EDİP AKP'YE GEÇMİŞTİ

AKP'nin 23. kuruluş yıldönümü etkinliğinde AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YRP'den seçilen 13 belediye başkanına rozet taktı.

Yeniden Refah Partisinden seçilen Elazığ Arıcak Bükardı Beldesi Belediye Başkanı Ali Açmaz, Erzurum Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, Erzurum Köprüköy Belediye Başkanı Nevzat Karasu, Konya Doğanhisar Belediye Başkanı Ali Öztoklu, Muş Bulanık Yoncalı Belde Belediye Başkanı Fehim Kaya, Muş Yeşilova Belde Belediye Başkanı Ömer Faruk Yenilmez, Ordu Çaybaşı Belediye Başkanı Mesut Karayiğit, Samsun Ayvacık Belediye Başkanı Refahattin Şencan AKP'nin 23. kuruluş yıldönümü etkinliğinde rozet takmıştı.

Türkiye Haberleri