Edirne’de, Atatürk Bulvarı’nın Ayşekadın mevkiinde meydana gelen olayda, yaya geçidini kullanarak karşıya geçmeye çalışan N.N.'ye, Z.D.'nin kullandığı otomobil çarptı. Kazanın şiddetiyle yola savrularak yaralanan N.N.’ye ilk yardım çevredeki vatandaşlar tarafından yapıldı.
HASTANEYE KALDIRILARAK TEDAVİ ALTINA ALINDI!
Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerinde sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. N.N., sağlık ekipleri tarafından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
YAYA GEÇİDİNDE DURMAYAN SÜRÜCÜ TUTUKLANDI!
Yaya geçidinde durarak yayaya yol verme sorumluluğunu yerine getirmeyen ve bu nedenle kazaya neden olan otomobil sürücüsü Z.D. gözaltına alındı. Kaza anı ise bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiği bildirildi. (DHA)