Yavaş'tan Özhaseki'ye manidar yanıt: Önce izin alsın

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, AKP'nin adayı Mehmet Özhaseki'ye canlı yayın yanıtı verdi. Yavaş, "“İzin alsın, ondan sonra konuşacağım” dedi.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ile konuştu. AKP'nin adayı Mehmet Özhaseki'nin “Mansur Yavaş’la bir televizyon programına çıkar mısınız?” sorusuna, “Tayyip Bey izin verirse çıkmak, tartışmak isterim” yanıtını vermişti. Özhaseki'nin bu yorumu günlerce gündemde kalmış ve Özhaseki canlı yayın için partisinden de izin isteyeceğini söylemişti.

Selvi'nin canlı yayın sorusuna Yavaş, "İzin alsın, ondan sonra konuşacağım" dedi. Selvi'nin yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Yavaş’a ilk işimiz “Mehmet Özhaseki sizinle canlı yayında tartışmak istediğini söyledi. Siz de istiyor musunuz?” diye sormak oldu. Soyadı Yavaş ama cevabı hızlı oldu. “İzin alsın, ondan sonra konuşacağım” dedi. Özhaseki’yi canlı yayında tartışma konusunda istekli gördüm, Yavaş’ın da geri adım atacağını zannetmiyorum. Neden olmasın? Bir de bakmışsınız ki kendimizi canlı yayında Mehmet Özhaseki-Mansur Yavaş tartışmasının içinde bulmuşuz."

Türkiye Haberleri