Yavaş ve İmamoğlu'ndan Van'da baş başa sohbet

Tüm Türkiye'deki CHP'li Belediye Başkanları, Van'da buluştu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bir araya gelerek sohbet etti.

Tüm Türkiye'deki CHP'li Belediye Başkanları, Belediye Başkanları Çalıştayı’na katılmak için bugün Van'da bir araya geldi. Çalıştay için 77 CHP'li belediye başkanı kentte çalışmalara başladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kentte vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Ayrı ayrı kentte ziyaretler yapan Yavaş ve İmamoğlu, bir kafede karşılaştı. İki başkan burada bir araya gelerek sohbet etti. Sohbete dair fotoğraf ve video Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Ne olmuştu?

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun Maltepe'de yapılan mitingde kasten el sıkışmadığını iddia eden görüntüler yayınlamıştı. İBB, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın 'milletin sesi' mitingi öncesi Florya'da buluştuklarını ve birlikte mitinge gittiklerini açıklamış, buluşmadan fotoğraf yayınlamıştı.

Türkiye Haberleri