Yanlış Adam Cinayeti!

İstanbul Bağcılar'da bir işyerinin önünde oturanlara yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Bir araçla gelen kişiler tarafından düzenlenen saldırıda yoldan geçen Rıfat Ünsal kurşunların hedefi oldu. Polis saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Bağcılar İnönü Mahallesi 431. Sokak'ta geçtiğimiz pazar günü meydana gelen olay iddialara göre şöyle yaşandı. Gece saatlerinde otomobille gelen şüpheliler, araçtan inerek silahla ateş etmeye başladı. Bu sırada sırtına mermi isabet eden Rafet Ünsal ağır yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Ünsal hayatını kaybetti. Saldırganların silahından çıkan kurşunlar olay yerinde bulunan bazı işyerleri ve otomobillere de isabet etti.

TEK SUÇU SALDIRI SIRASINDA ORADA OLMAK

Olayın ardından çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saldırganların kimliklerini belirledi. Saldırganların alacak verecek meselesi nedeniyle husumetlilerine yönelik saldırı yaptıkları ancak ölen Rıfat Ünsal'ın o sırada yoldan geçtiği ve yanlışlıkla öldürüldüğü ortaya çıktı.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürerken saldırıya ait güvenlik kamera görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde bir araçla gelen saldırganlar peşpeşe ateş ettikleri bu sırada sokakta bulunan bir grup gencin kaçıştıkları görüntülere yansıdı. Polis kimlikleri belirlenen saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Türkiye Haberleri