'Winner Ceket'e 'Looser Ceket' Eleştirisi

Erdoğan'ın ekoseli ceketi Winner ceket olarak adlandırılıyor. Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu'nun giymesiyle tekrar gündem olan 'winner ceket' ile ilgili görüşleri sorulan CHP'li Gökhan Günaydın, "Erdoğan'ın giydiği hiçbir şeyi giymem" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Özgür Özel'in "winner" (kazanan) ceketi giymesini eleştirerek, ona "loser" (kaybeden) ceket demesiyle dikkat çekti.

Gökhan Günaydın, EKOL TV’de Pınar Işık Ardor’un sunduğu Geniş Açı programında, Ardor’un kendisinin de benzer bir ceket giydiğini söylemesi üzerine bu ifadeleri kullandı. Günaydın ayrıca, "Erdoğan'ın giydiği hiçbir şeyi giymem. Özgür Özel, ‘Bir kere de biz giyelim’ demişti. Ben onun yerinde olsam böyle bir tercih yapmazdım" şeklinde konuştu.

Ne olmuştu?

Özgür Özel’in Ayşe Ateş'le görüşmesinde giydiği ceket gündem olmuş, Özel de konuyla ilgili, "Ceketin adı winner (kazanan) ceketi... Özel bir mesaj yok ama bir kere de biz giyelim ne olmuş dedik. Artık winner biziz" demişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun geçtiğimiz günlerde benzer bir ceket giymesi de gündem olmuştu.

Türkiye Haberleri