Kışa hazırlık yapan Gülben Ergen sosyal medyada takipçileriyle turşu tarifini paylaştı. Lahanadan havuca kadar bol malzemeli bir turşu hazırlayan Gülben Ergen turşuya ılık su eklenmesi gerektiğini belirtti.
GÜLBEN ERGEN'İN TURŞU TARİFİ
MALZEMELER
Kaya tuzu
2 lahana (Biri beyaz biri mor)
Yarım çay bardağı limon tuzu
Bir kase yeşil fasulye
2 havuç
Birkaç dilim limon
Bir kâse sarımsak
Bir kase salatalık
Kaynamış ılık su
TURŞU TARİFİ
Lahanaları ince ince doğrayın ve bir kaseye alın. Kaya tuzuyla bir güzel karıştırın.
Limon suyunu dökün ve harmanlayın. Ardından kavanozu doldurun. En üste limonları yerleştirin. Elma sirkesini en son dökün ve kavanozun üzerini geçene kadar suyu ekleyin. Kavanozun kapağını kapatın. Turşu kışa hazır.