Türkiye'yi 'Uçaklarıyla' Gezmeye Geldiler!

Almanya'dan 15 sportif uçakla Türkiye'nin tarihi ve turistlik bölgelerini gezmek için yola çıkan havacılık tutkunları, İstanbul, Antalya ve Adıyaman'ın ardından Eskişehir'in Sivrihisar ilçesindeki Havacılık Merkezi Necati Artan Tesisleri'ne iniş yaptı.

Almanya'dan Türkiye'ye sportif uçaklarla gelen, aralarında doktor ve avukatların da bulunduğu havacılık tutkunu 15 pilot ile ailelerinin son durağı, Eskişehir oldu.

Türkiye gezisi için gelen pilotlar havacılık merkezinde çiçeklerle karşılandı. Sivrihisar Havacılık Kulübü Derneği Başkanı Kamuran Keskin, Almanya'dan gelen havacılık tutkunlarının Antalya ve Adıyaman'da geziler yaptıklarını ve son olarak da Eskişehir'e geldiklerini söyledi.

Alman pilotlar ve aileleri, Sivrihisar Havacılık Merkezi Necati Artan Tesisleri'nde tarihe tanıklık eden uçakların yer aldığı M.S.Ö. Hava ve Uzay Müzesi'ni de gezdi.

Sivrihisar Havacılık Merkezi'ne uçaklarıyla gelen 15 pilot, 4 gün boyunca çevredeki tarihi ve turistlik bölgeleri gezdikten sonra yine geldikleri uçaklarla ülkelerine dönecek.

Türkiye Haberleri