Türkiye'yi Dehşete Düşüren Konteyner Cinayetinde Flaş Gelişme! Beyaz Kova Ayrıntısı

İstanbul Pendik'te çöp konteynerinde parçalara ayrılmış olarak cesedi bulunan 79 yaşındaki Nihat Salih’in, soruşturmasında konteynere kovayla bir şeyler attığı tespit edilen 1 kişi gözaltına alındı.

Dumlupınar Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, çöp atmak için konteynere yaklaşan vatandaş, parçalanmış cesedi gördü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmada, cesedin kolları ve bacakları vücudundan ayrılmış olarak iki farklı konteynerde bulunduğu ve erkek cesedi olduğu tespit edildi.

ÖNCE KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Yapılan çalışmaların sonunda parçalanmış cesedin mahalledeki 4 ayrı konteyner içinde olduğunu belirledi. Yapılan incelenmelerde cesedin 79 yaşındaki Nihat Salih adında bir kişiye ait olduğu belirlendi. İncelemelerin tamamlanmasının ardından Nihat Salih'in cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

AYNI MAHALLEDE OTURDUĞU BELİRLENDİ

Cesedi bulunan kişinin Nihat Salih adındaki kişiye ait olduğu tespit edilmesinin ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışmayı derinleştirdi. Yapılan incelemede öldürülen kişinin tüm kimlik bilgileri ortaya çıkarıldı. Elde edilen bilgilere göre, öldürülen Salih’in 8 çocuk babası olduğu ve cesedinin bulunduğu mahallede oturduğu ortaya çıktı.

KAMERALAR İNCELENMEYE ALINDI

Nihat Salih’in kendi evinde mi yoksa başka yerde mi öldürülüp öldürülmediği tespit edilmesi için çalışmalar sürdürülürken, bir yandan güvenlik kamera kayıtlarına da bakılmaya başlandı. Yapılan güvenlik kamera kayıtları incelemesinde bir kişinin beyaz bir kova ile gelip çöp konteynerine bir şeyler atan bir kişi görüldü.

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinahyet Büro ekiplerince yapılan güvenlik kamera çalışmalarında beyaz bir kova ile gelip çöp konteynerine bir şeyler atan ve ardından kovayı yeşillik alana atan kişinin B.D. adlı bir kişi olduğu belirlendi. Seyyar satıcı olduğu belirlenen B.D. savcılığın talimatı üzerine gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmaya devam ediliyor.

Türkiye Haberleri