Tunceli'nin Mazgirt ilçesinde çıkan fırtına, cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Şehirde akşam saatlerinde etkisini gösteren şiddetli rüzgar, Mazgirt ve Nazımiye ilçelerinde hayatı olumsuz yönde etkiledi.
KORKU DOLU ANLAR ANBEAN KAYDEDİLDİ!
Fırtınanın etkisiyle ilçelerdeki bazı evlerin çatıları uçarken elektrik direkleri ve ağaçlar yerinden söküldü. Mazgirt'in Akpazar beldesinde bulunan bir binanın çatısını uçurduğu dakikalar cep telefonu kamerası tarafından anbean kaydedildi.
POLİS VE JANDARMA ÇADIR KURDU
Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde, jandarma ve polis ekipleri, şiddetli rüzgar nedeniyle evleri hasar görenler vatandaşlar için belirli noktalara çadır kurarken Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Bülent Tekbıyıkoğlu ise, çatıları uçan evlerde incelemelerde bulundu.