Tunceli'de askeri araç devrildi: 4 asker şehit oldu

Tunceli'de Ovacık ve Hozat ilçeleri arasında bulunan mevkiide İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı askeri aracın devrilmesi sonucu 4 asker şehit oldu, 1 asker ise yaralandı.

Tunceli'nin Ovacık ile Hozat ilçeleri arasında bulunan Karaoğlan mevkisinde, İl Jandarma Komutanlığı'na ait zırhlı askeri aracın kontrolden çıkması sonucu uçuruma yuvarlandığı kazada 4 asker şehit oldu, 1 asker ise yaralandı.

BAKAN YERLİKAYA ACI HABERİ DUYURDU

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Tunceli'nin Ovacık ilçesinde askeri aracın yaptığı kaza sonucu yaralanan 5 askerden 4'ünün şehit olduğunu duyurdu.

Bakan Yerlikaya, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Milletimizin başı sağ olsun Tunceli Ovacık ilçesinde görev esnasında zırhlı aracın devrilmesi sonucunda Jandarma Uzman Çavuşlarımız Ömer Eroğlu, Mehmet Aykanat, Orhan Burak Büyükçaylı ve Jandarma Uzman Onbaşımız Doğan Kızılateş şehit olmuştur. Kazada Jandarma Astsubay Çavuş Muhammet Koyuncu yaralanmıştır.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, kahraman Jandarma Teşkilatımıza ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Kazada yaralanan kahramanımıza acil şifalar diliyorum.

Şehitlerimizin makamları âli olsun."

Türkiye Haberleri