Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu'nun sürpriz katılımı düğünde mutluluk yarattı

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, kendisine sosyal medyadan mesaj atarak davetiye yollayan İlhan Boy'un (34) düğününe katıldı. Vali Tekbıyıkoğlu'nun sürprizi, çifti hem şaşırttı hem mutlu etti.

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, kendisine sosyal medya üzerinden düğün davetiyesi yollayan İlhan Boy’un (34) düğününe sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Vali Tekbıyıkoğlu'nun bu jesti, hem çift hem de konuklar tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN DÜĞÜNÜNE DAVET ETTİ

Tekel bayi çalışanı İlhan Boy, sosyal medya aracılığıyla Vali Bülent Tekbıyıkoğlu’nu düğününe davet etti. Vali Tekbıyıkoğlu, daveti memnuniyetle kabul ederek düğün törenine katıldı. Dün akşam saatlerinde gerçekleşen düğün, İlhan Boy ve sağlık çalışanı Yaren Şentürk’ün (27) en özel anlarına ev sahipliği yaptı. Vali Tekbıyıkoğlu'nun düğüne katılması, çiftin mutluluğunu iki katına çıkardı.

Vali Tekbıyıkoğlu, düğün sırasında çifte takısını takarak, bir ömür boyu mutluluk diledi. Çiftin mutluluğunu paylaşan Vali Tekbıyıkoğlu’nun katılımı, davetliler ve aile üyeleri tarafından ilgiyle karşılandı. İlhan Boy, Vali Tekbıyıkoğlu’nun düğünlerine gelmesinin kendisini ne kadar şaşırttığını ve mutlu ettiğini dile getirdi.

İlhan Boy, "Vali beyi sosyal medyada takip ediyordum, sürekli yaptığı işlerle ilgili görüntüleri izliyordum. Sayın Valimize düğün davetiyemi atarak düğüne davet ettim. Vali Bey de sağ olsun bizi kırmadı, düğünümüze geldi. Aslında geleceği veya gelmeyeceği hakkında bir cevap almadım, bu yüzden gelmeyeceğini düşünüyordum. Ancak geldiğinde hem çok şaşırdım hem de çok mutlu oldum. Kendisine çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Vali Tekbıyıkoğlu’nun bu jesti, yerel toplulukta geniş bir takdir toplarken, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Düğün, Vali Tekbıyıkoğlu’nun sıcak ve samimi yaklaşımı sayesinde unutulmaz bir anı olarak hafızalarda yerini aldı.

Türkiye Haberleri