TRT spikerlerinin kavgasında ağızları açık bırakan sözler: Hande Baladın ve Vargas paylaşımı hayrete düşürdü

Dava tutanaklarına giren sözler pes dedirtti.

TRT ekranlarında geçtiğimiz günlerde voleybol milli maçı öncesi stüdyoda yaşanan gerilimde başroldeki isimlerden spiker Kerem Öncel, sosyal medya kullanıcılarını hayrete düşürecek paylaşımlarda bulundu.

TRT ekranlarından Filenin Sultanları'nın maçlarını anlatmasıyla tanınan spiker Kerem Öncel, X hesabından şunları yazdı: "Sizi asla adam yerine koymayacağım. Bir kadına 'Senin çocuklarının babası belli değil' diyebilecek kadar alçaklaştığınızda bile sizi ciddiye almayacağım. Türk halkı ögrenecek ne kadar iğrenç olduğunuzu ve ben asla yaşlanmayacağım."

Birçok X kullanıcısı Kerem Öncel'in paylaşımının kime gittiğini merak ederken Öncel, bir kullanıcının kendisine sarf ettiği "Hayırdır abi, ne oldu ki?" sorusuna verdiği cevapla hedefindeki kişinin eski TRT spikeri Mehmet Sevinç olduğunu açıkladı.

Öncel, Mehmet Sevinç için şoke eden ifadeler kullanarak şunları söyledi: "Mehmet Sevinç hakkında dava açıldı ve Mehmet Sevinç, Hande Baladın için "Niye Vargas'a vermiyor? Ben kadın olsam veriririm" demiş. Dava tutanaklarında var bu."

Türkiye Haberleri