Tokat’ta uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Amasya’dan temin ettiği uyuşturucu maddeleri Tokat’ın Zile ilçesinde piyasaya sürmeye hazırlanan şüpheli, jandarmanın takibi sonucu yakalandı. Araçta yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu hap ve sentetik madde ele geçirilirken, gözaltına alınan şahsın işlemleri sürüyor.

Tokat’ın Zile ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddia edilen bir şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Tokat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir şahsın Amasya’dan temin ettiği uyuşturucu ve uyarıcı maddeleri Zile ve çevre ilçelerde piyasaya süreceği bilgisine ulaştı. Teknik ve fiziki takibe alınan şüpheli, ekiplerce düzenlenen operasyonla durduruldu.

105 ADET UYUŞTURUCU HAP YAKALANDI

Şüphelinin aracında yapılan aramalarda; 105 adet uyuşturucu hap, 3 gram sentetik uyuşturucu, Bir miktar reçeteye tabi sentetik ecza ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelinin jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. (AA)

Türkiye Haberleri