THY Lübnan'a uçuşları iptal etti

İsrail ve Hizbullah arasındaki artan gerilimler sonrası Beyrut Refik Hariri Uluslararası Havalimanı'ndan bazı uçuşlar iptal edildi, Türk Hava Yolları da iki uçuşunu iptal etti.

Beyrut Refik Hariri Uluslararası Havalimanı'ndan bazı uçuşlar iptal edildi veya gecikti, zira Lübnan'ın ortağı olan Orta Doğu Havayolları (MEA), planlarda yaşanan aksaklıkların sigorta riskleriyle ilişkili olduğunu açıkladı.

İsrail ve Hizbullah arasında artan gerilimler, 12 kişinin ölümüne yol açan roket saldırısının ardından daha da tırmandı.

Beyrut Refik Hariri Uluslararası Havalimanı'ndan bazı uçuşlar iptal edildi. Lübnan'ın ortağı olan Orta Doğu Havayolları (MEA), planlarda yaşanan aksaklıkların sigorta riskleriyle ilişkili olduğunu açıkladı.

THY UÇUŞLARI İPTAL ETTİ

Cumartesi günü Golan Tepeleri'ne düzenlenen roket saldırısının ardından İsrail'in yanıtı 'tüm kırmızı çizgileri aştı' olmuştu. Hizbullah, saldırıyla bağlantısını reddetmiş ve bu gelişmelerin ardından, Almaya'nın havayolu şirketi Lufthansa'nın Eurowings, Türk Hava Yolları ve diğer bazı hava yolları Beyrut'a yapacakları uçuşları iptal etti.

Türkiye'nin en büyük havayolu şirketi Türk Hava Yolları, pazar gecesi iki uçuşu iptal ederken, SunExpress ve diğer bazı hava yolları da uçuşlarını erteledi.

Türkiye Haberleri