Taksiciler ile UBER sürücüleri arasında gerginlik yaşandı

İBB tarafından düzenlenen 'Sürdürülebilir Ulaşım Kongresi'nde taksici ve UBER'ci olduğu belirtilen iki grup arasında gerginlik yaşandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından düzenlenen ulaşım kongresinde iki grup arasında gerginlik yaşandı.

İBB tarafından İstanbul Kongre Merkezi'nde "İstanbul Ulaşımını Konuşuyor" başlıklı "Sürdürülebilir Ulaşım Kongresi" düzenledi. 2 gün sürecek kongrenin ilk gününde iki grup arasında gerginlik çıktı. Taksici ve UBER'ci olduğu belirtilen iki grup arasındaki gerginlik araya girenlerin müdahalesiyle sona erdirildi.

"BU OLAYLAR HİÇBİRİMİZE YAKIŞMIYOR"

Bu sırada ulaşımdan sorumlu İBB Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Demir gerginliğin ortasında kaldı. Demir, "Bu olaylar hiçbirimize yakışmıyor. Ben gerçekten çok üzüldüm. 'Niye böyle bir şey düzenledim?' diye de kendime kızıyorum" dedi.

Türkiye Haberleri