Taksici tartıştığı esnafın dükkanını böyle bastı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, esnafla sorun yaşayan Ali B., içlerinden biriyle tartışıp, bıçak çekti. Esnaf bir araya gelip, Ali B.'yi dövmeye başladı. Taksici Berk D., Ali B.'nin toplu olarak dövülmesine tepki gösterdi. Berk D., tartıştığı kokoreççi Volkan Uluer'i, iş yerini basıp, tabancayla yaraladı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde,çevre esnafıyla sorun yaşayan Ali B., içlerinden biriyle tartışıp, bıçak çekti. Bunun üzerine esnaf bir araya gelip, Ali B.'yi dövmeye başladı. Taksici Berk D. (30), Ali B.'nin toplu olarak dövülmesine tepki gösterince gruptaki kokoreççi Volkan Uluer ile aralarında tartışma çıktı.

TABANCAYLA DÖNÜP İŞ YERİNİ BASTI

Tartışmanın ardından olay yerinden ayrılan Berk D., bir süre sonra elinde tabancayla dönüp, Uluer'in iş yerini bastı. İçerde rastgele ateş eden Berk D., bir süre sonra Uluer'i vurdu. Volkan Uluer dışarı kaçarken, müşteriler büyük panik yaşadı.

3 KURŞUNLA VURDU

Silah seslerini duyan yakındaki, trafik polisleri ve bekçiler olay yerine geldi. Ancak Berk D. sakinleştirilemedi. Uluer ile Berk D. arasında arbede yaşandı. Berk D., tekrar tabancasını çekip Uluer’i 3 kurşunla vurdu.

TUTUKLANDILAR

Silahındaki mermiler biten Berk D. ile Ali B. polis tarafından gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Türkiye Haberleri