Survivor Tarihinde Bir İlk! Yarışmacı Yakını Dominik'e Operasyon Düzenledi!

Survivor All Star'ın bu akşam yayınlanacak bölümünün fragmanı damga vurdu. Acun Ilıcalı bir yarışmacı yakınının Dominik'e ulaşarak bağlantı kurmaya çalıştığını söyledi. Ilıcalı, "Bu olay daha önce başımıza gelmedi. Artık işi operasyona bağlamış" dedi. Fragmanın ardından Yunus Emre'nin eşinin "Operasyon başarılı geçmiştir" sözleri dikkatleri üzerine çekti.

Survivor All Star'ın bu akşam yayınlanacak bölümünün fragmanı damga vurdu. Acun Ilıcalı konseyde bir yarışmacı yakınının Dominik'le bağlantı kurup operasyon yapmaya çalıştığını söyledi. Ilıcalı'nın sözlerinin ardından sonra Yunus Emre'nin eşinin paylaşımları kafa karıştırdı.

Ilıcalı'nın "Bu sefer karşılaştığımız olay daha önce başımıza gelmedi. Bir yarışmacımızın yakını Dominik'le bağlantıya geçti. Artık işi operasyona bağlamış. Dominik'teki lokal üzerinden kendi yakınına..." sözleri fragmana damga vurdu.

Dominik'e ulaşan kişinin kim olduğu merak edilirken Kırmızı takım yarışmacılarından Yunus Emre'nin eşinden dikkat çeken paylaşımlar geldi. Ilıcalı'nın "Artık işi operasyona bağlamış" sözlerine atıfta bulunan bir paylaşım yapan Beria Gözden Özden "Operasyon başarıyla gerçekleşmiştir" dedi.

Türkiye Haberleri