Son Dakika | THY uçağına şok tahliye

Türk Hava Yolları'nın İzmir seferini yapan uçağı "Uçuş güvenliği yok" denilerek tahliye edildi. Uzun süre uçak içinde bekleyen yolcular tepki gösterdi.

Türk Hava Yolları’na ait İzmir seferini yapacak olan uçak, “uçuş güvenliği yok” denilerek tahliye edildi. Edinilen bilgilere göre, uçakta bulunan yolcular yaklaşık 1 saat boyunca içeride bekletildi. Bu süre zarfında yolcuların herhangi bir açıklama yapılmadan bekletilmesi tepkilere neden oldu. Uçağın boşaltılma kararı, yolcular arasında panik ve huzursuzluk yarattı.

Uçaktan çıkarılan yolculara, uçuşun neden iptal edildiğine ya da nasıl bir süreç izleneceğine dair net bir bilgi verilmedi. Bu durum, yolcuların isyan etmesine yol açarken, yetkililerin konuya ilişkin açıklama yapması bekleniyor. Yolcular, yaşanan mağduriyetin giderilmesini ve gerekli bilgilendirmelerin şeffaf şekilde yapılmasını talep ediyor

Türkiye Haberleri