Katledilen Serpil’in yürek yakan hikâyesi

Arnavutköy’de sokak ortasında eşi tarafından katledilen Serpil Kartal, şiddetten kaçarak sığınma evine yerleşti. Görücü usulü ve akraba evliliği olduğu için Harun Kartal'ın kardeşlerine de zarar vereceğini düşündüğü için ailesinin yanına da gitmedi. Geçtiğimiz hafta ise sokak ortasında katledildi. Cihan Yılmaz kız kardeşi Serpil Kartal'ın maruz kaldığı işkenceleri halktv.com.tr'ye anlattı.

Serpil Kartal ve Harun Kartal, görücü usulüyle evlendi. Evliliğin başında, Harun’un hem evine hem de çocuklarına ilgisizliği, sadece akraba evliliği olduğu için ilişkilerini sürdürdüğü ortaya çıktı. Serpil, bu duruma dayanamayıp çocuklarını almak istemesine rağmen eşinden gördüğü şiddet nedeniyle sığınma evine gitmek zorunda kaldı. Harun’un psikopat davranışları karşısında tedirgin olan Serpil Kartal, ailesine zarar verir düşüncesiyle yanlarına da gidemedi.

Serpil Kartal çocukları ve yeğenleri

ÇOCUKLARI İÇİN 7 KEZ OKUL DEĞİŞTİRDİ
Harun Kartal, çocuklarının eğitim hayatını zorlaştırarak bir yıl içinde okullarını yedi kez değiştirmiş ve sürekli yeni kira yerleri bulmuştu. Bu durum, çocukların büyük bir belirsizlik yaşamasına neden oldu. Serpil, yaşadıklarını kimseyle paylaşmamış, çocuklarının zarar görmesini istemediği için sessiz kalmayı tercih etmişti.

EVİNE BAŞKA BİR KADIN GETİRDİ
Harun Kartal’ın alkol sorunları ve psikopat eğilimleri, Serpil’in yaşamını çekilmez hale getirdi. Harun, Serpil’in sığınma evine gitmesini fırsat bilerek, çocuklarıyla yaşadığı eve imam nikahıyla evlendiği başka bir kadını da getirdi. Yıllarca kendisini terk eden Serpil’den intikam almak isteyen Harun, çocukları aracılığıyla Serpil’in güvenini kazanmaya çalıştı.


Serpil Kartal ve ablası

KATLİAM PLANINI DÜĞÜN ORGANİZASYONU İLE PERDELEDİ
Önce bir sünnet düğünü organize eden Harun, çocuklarına annelerini davet etmeleri gerektiğini söyledi. Büyük oğlu, Harun’un kanlı infaz planını fark edemeden annesini aramış, ve Serpil, çocuklarına dayanamayarak yanlarına gitti. Cinayet günü, her şeyi titizlikle planlayan Harun Kartal . Yanında bir çanta taşıdı. Cinayet sonrası giymesi için siyah bir tişört bile hazırlamıştı. Çocuklarının gözleri önünde, Serpil’i acımasızca öldürdü.

Türkiye Haberleri