×
  • Anasayfa
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Türkiye
  • Dünya
  • Yaşam
  • Spor
  • Sağlık
  • Otomotiv
  • Sıcak Haber
  • Finans
  • Magazin
  • Özel Haber
  • Bilim ve Teknoloji
  • Kültür Sanat
  • Programlar
  • Tanıtım Bülteni
  • Eğitim
☰
  • Anasayfa
  • Türkiye

Soğuktan Kirpik ve Kaşları Dondu! Ardahan'da Termometreler Eksi 31 Dereceyi Gördü!

Doğu Anadolu'da gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 31 dereceyle Ardahan'da ölçüldü. Erken saatlerde dışarı çıkan bazı yurttaşların kaşları ve kirpikleri buz tuttu.

31 Ocak 2024 Çarşamba 10:28
111

Doğu Anadolu'da gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 31 dereceyle Ardahan'da ölçüldü.

211

Doğu Anadolu'da sıfırın altında 31 dereceyle gece en düşük hava sıcaklığının ölçüldüğü Ardahan'da, soğuk hava hayatı esir aldı.

311

Ardahan'da etkili olan soğuk hava yurttaşlara zor anlar yaşattı.

411

Erken saatlerde dışarı çıkanların kaş ve kirpikleri buz tuttu.

511

Soğuktan yüzünün tamamen donduğunu söyleyen Vural Bulut, "Şu anda öyle bir mevsim yaşıyoruz ki yüzümden belli oluyor. Böyle bir soğuk yok. Saç, sakal ve kirpiklerim tamamen dondu. Böyle bir soğuk yok, eksi 50 derece" diye konuştu.

611

Gece en düşük hava sıcaklıkları sıfırın altında olmak üzere Ardahan'da 28,1, Göle'de 29, Hanak'ta 27,8, Çıldır'da 31,5, Posof'ta 14,7 ve Damal'da 20,6 derece olarak kaydedildi.

711
811
911
1011
1111

Türkiye Haberleri

© 2005

Halk TV


‧ Anasayfa ‧ İletişim