Silinen telefon kayıtları geri getirildi! Amca cinayeti itiraf edecek mi?

Diyarbakır'da katledilen küçük Narin'in amcası Salim Güran'ın telefonundan sildiği kayıtları geri getirildi. Amca Güran yeni avukat da tuttu.

Diyarbakır'da katledilip deren altına gömülen sekiz yaşındaki Narin Güran'ın ölüme ilgili amca Salim Güran günlerdir tutuklu. Cinayetten de tutuklanan itirafçı Nevzat Bahtiyar, amca Güran'ın Narin'i öldürdüğünü iddia etti.

KAYITLAR GERİ GETİRİLDİ

Amca Güran'ın telefon kayıtlarını silmesi de büyük şüphe çekti. Güvenlik ekiplerinin yoğun çalışması ile kayıtlar geri getirildi. Halktv'nin edindiği bilgilere göre; amca Güran'ın telefon kayıtlarında Narin'e ne olduğunu sorduğu bilgisine ulaşıldı.

Narin'in ölüme ile ilgili de 10 kişi tutuklandı.Aralarında Narin'in annesi ve kardeşi de var. Sorgularda köyün Narin'in ölümü ile ilgili 'ağız birliği' yaptığı itirafların gelmesinin ardından Cumhuriyet Savcılığı Salim Güran'ı yeniden ifade için çağırdı.

Halk TV Muhabiri Ferit Demir, gelişmeyi canlı yayında duyurduktan sonra amcanın yeni avukat tuttuğunu açıkladı. Salim Güran'ın avukattlığından çekilen Seda Toğrul, bir 'anne' olarak savunma görevini yapamayacağını belirtmişti. Toğrul'un ardından Diyarbakır Barosu kanun gereği Güran'a yeni avukat atamıştı.

YENİ AVUKAT TUTTU

Demir'in aktardığına göre Güran avukatı kabul etmedi. Güran, yeni bir avukatla anlaştı. Demir, Güran'ın savcılığa çağrılmasında silinnen kayıtların da geri getirilmesinin önemi olduğunun altını çizdi.

Salim Güran'ın savcılıktaki sorgusu devam ediyor.

Türkiye Haberleri