Siirt'te öğrenci servisi ile otomobil kafa kafaya girdi: Yaralılar var!

Siirt'in Pervari ilçesinde öğrenci servisi ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 4'ü öğrenci 6 kişi yaralanırken, hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu açıklandı.

Siirt’in Pervari ilçesinde, öğrenci taşıyan bir servis minibüsü ile bir otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 4’ü öğrenci toplam 6 kişi yaralandı.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞIP DUVARA DAYANDI

Kaza, öğleden sonra Pervari ile Beğendik beldesi arasındaki kara yolunda meydana geldi. Celal T. idaresindeki öğrenci servisi, henüz sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan servis minibüsü, yol kenarındaki istinat duvarına çarparak durabildi.

YARALILARIN DURUMU İYİ

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Araç sürücüleri ile minibüste bulunan 4 öğrenci, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Pervari Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneden alınan bilgilere göre, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. (DHA)

Türkiye Haberleri