Şehit askerin fotoğrafını kullanarak kadınları tuzağa düşürdü!

On yıl önce şehit olan bir askerin fotoğrafını kullanarak kendini yüzbaşı olarak tanıtıp kadınları dolandıran sahte yüzbaşı, son dolandırıcılık girişiminde yakayı ele verdi. Mağdur kadınlardan biri, yaşadıklarını "Bu nasıl bir vicdansızlıktır, nasıl bir ahlaksızlıktır? Kendini öyle muazzam tanıtıyor ki, böyle bir dolandırıcılığı asla aklımıza getirmedik" sözleriyle anlattı.

2014 yılında şehit düşen bir askerin fotoğrafını kullanarak kendini yüzbaşı olarak tanıtan dolandırıcı, sosyal medya üzerinden tanıştığı kadınları kandırarak büyük bir dolandırıcılığa imza attı. Bir kadının nişan gününde kimsenin gelmemesiyle yaşadığı hayal kırıklığı ise tarif edilemez. Cimer’e başvuran kadın, aldığı yanıtla şok oldu.

Kadın, mağduriyetini şu sözlerle anlattı:

"Böyle bir şeyin olabileceği aklımın ucundan bile geçmedi. Bu, şeytanın bile aklına gelmeyecek bir vicdansızlık. Şehit olmuş birinin fotoğrafını nasıl kullanabilir? Bu insanlık dışı bir davranış. Bu kadar ahlaksızlık ve insan yoksunluğu olur mu? Kimi zaman parça parça para almış, kimi insanları ise tamamen dolandırmış."

Sahte yüzbaşıyla altı ay önce sosyal medyada tanıştığını belirten kadın, "Bana kendini Sakarya İl Jandarma Müdürlüğü'nde yüzbaşı olarak tanıttı. İletişim kurduk, yakınlık kurduk ama hiç yüz yüze görüşmedik. Her gün 2-3 fotoğraf göndermeye başladı. Kendini öyle tanıttı ki böyle bir dolandırıcılığın olabileceği aklımıza gelmedi. Eşine nafaka borcu olduğunu ve bu yüzden hesaplarına bloke geldiğini söyledi. Bu bahane ile benden para istedi" şeklinde konuştu.

Türkiye Haberleri