Şehir eşkiyaları sert kayaya çarptı!

Şehir eşkiyaları 89 bitcoin olduğunu öğrendikleri bir şahsı ve arkadaşlarını, zorla alıkoydular. Bıçakları çekildiği olayda kredi kartları zorla boşaltılan şahıslar polise gitmemeleri için tehdit edildi. O şüpheliler yakalandı.

İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ve SAM Büro Amirliği tarafından yapılan ortak çalışmada, 13.08.2024 günü Çiğli ilçesinde gerçekleşen olaydaki şüphelilerin, hesabında 89 bitcoin olduğunu öğrendikleri bir şahsı ve arkadaşlarını, bıçak çekerek zorla araca bindirip alıkoydukları, mağdur şahsın motosikletini zorla elinden alarak zarar verdikleri, coin hesabının blokeli olması sebebiyle hesabı açamayınca kredi kartlarını zorla alarak boşalttıkları ve polise gitmemeleri yönünde tehdit edip müşteki iki şahsı serbest bıraktıklarını belirledi.

İKİNCİ KEZ BASINCA YAKALANIP CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

15.08.2024 günü ise aynı mağdurun evini tekrar basıp bıçak ile tehdit ederek hesaplarında olduğu iddia edilen bitcoini almak isteyen B.İ, İ.H.Ç, M.Ç ve H.Ç isimli 4 şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ve SAM Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucu kıskıvrak gözaltına alındı. Bugün adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Türkiye Haberleri