Şanlıurfa'da tarlada vahşet! Çuvallar dolusu kesilmiş at başı bulundu

Şanlıurfa Eyyübiye'de tarlaya bırakılmış çuvallar içerisinde kesilmiş at başı ve parçaları bulundu. Jandarma ekipleri kaçak kesim yapan şüphelileri yakalamak için soruşturma başlattı.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde tarlaya giden vatandaşlar, ağzı açık çuvallar içerisinde kesilmiş at başları ve et parçalarıyla karşılaştı. Olayın ardından bölgede geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Olay, Eyyübiye ilçesine bağlı Koçören Mahallesi yakınlarındaki boş bir arazide meydana geldi. Sabah saatlerinde tarlalarına giden mahalle sakinleri, yol kenarına bırakılmış şüpheli çuvallar fark etti. Çuvalların yanına yaklaşan vatandaşlar, içerisindeki kesilmiş at kafalarını ve vücut parçalarını görünce durumu hemen jandarma ekiplerine bildirdi.

İNCELEME BAŞLATILDI

İhbar üzerine kısa sürede bölgeye ulaşan jandarma ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak incelemelerde bulundu. Halk sağlığını ciddi şekilde tehdit eden bu durumun ardından, numune alınması ve bölgenin dezenfekte edilmesi için Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerine de bilgi verildi. (DHA)

Türkiye Haberleri