Şanlıurfa'da başladı, Almanya'da son buldu: İzini sosyal medyadan bulmuşlar!

Almanya'nın Frankfurt kentinde bulunan tren istasyonunda 54 yaşındaki bir kişi 27 yaşındaki bir genci öldürdü. Ölenin de katilin de Türk olduğu ortaya çıktı. Ülkeyi sarsan cinayetin altından ise 2016 yılında Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde gerçekleştirilen cinayetin kan davası olduğu öğrenildi. Şanlıurfa Antalya ve Almanya arasındaki kan davasının detayları da ortaya çıkmaya başladı.

Almanya'nın Frankfurt şehrinde, 54 yaşındaki Kemal Özdadak, tren istasyonunda 27 yaşındaki Tahsin E'nin başına silah dayayarak tetiği çekti. Saldırı anı güvenlik kameralarına yansırken, istasyondaki yolcular büyük bir panikle etrafa kaçıştı. Polis, olaydan sonra kaçan Kemal Özdadak'ı gözaltına aldı.

Cinayetin altından ise kan davası çıktı.

ŞANLIURFA'DAN ALMANYA'YA UZANAN KAN DAVASI

Almanya'yı sarsan saldırının nedeni 2016'da gerçekleştirilen bir cinayete kadar uzanıyor. 2016 yılında Şanlıurfa'nın Viranşehir nüfusuna kayıtlı Sinan E. öldürüldü. Sinan E.'nin öldürülmesinin ardından abisi Tahsin E. 2024 Mayıs ayında kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu 4 çocuk babası Ahmet Özdakak'ı Antalya'da öldürdü.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIM YAPINCA PEŞİNE DÜŞTÜLER

Tahsin E. olayın ardından Almanya'ya kaçtı. Ancak sosyal medya da paylaşımlar yapınca Antalya'da öldürülen Ahmet Özdakak'ın 54 yaşındaki amcası ise Frankfurt Tren İstasyonu'nda Tahsin E.'yi katletti.

OLAYDAN SONRA GÖZALTINA ALINDI

Herkesin gözü önünde gerçekleşen cinayet sonrası kaçmak isteyen ve Almanya'da restoran işlettiği öğrenilen Kemal Özdakak Alman polisi tarafından gözaltına alındı. Sorgusunun ardından da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Türkiye Haberleri