Şampanya ikramını kabul etmemişlerdi! Meyhanede dehşet yaşayan kadınların ifadeleri ortaya çıktı

İstanbul Beyoğlu'nda bir meyhaneye eğlenmeye giden üç genç kıza yan masadan şampanya ikram edildi. Kızlar teklifi kabul etmeyince masalarını değiştirmek istediler ancak izin verilmedi. Bu nedenle hesabı ödeyip çıkmak istediler. Mekandan ayrılırken yolları kesildi, kızlardan birinin saçı çekilip yüzüne dizle vuruldu, diğer kız yere düşürülüp tekmelendi. Genç kızların ifadeleri ortaya çıktı.

Beyoğlu Cihangir'de bulunan lüks meyhaneye 03 Haziran 2024 günü giden üniversite öğrencisi Y.T, İ.K ve H.E eğlenmek için gittiler. Yan masadan teklif edilen şampanyayı kabul etmedikleri için şiddete maruz kalmış tehdit ve hakaretlere uğramışlardı. Halktv.com.tr'nin olayın detaylarına ulaştı. Güvenlik kamera kayıtları da ortaya çıktı. Dehşete düşüren görüntülerde saçı çekilerek yüzüne dizle vurulan Y.T'nin ifadeleri ortaya çıktı. Dehşet akşamını ifadesinde anlatan Y.T, "3 Haziran günü arkadaşlarım Y.T, İ.K ve H.E ile birlikte meyhaneye gittik. Oturduğumuz esnada yan masadakiler bize laf attı.

İŞLETMENİN GÜVENLİĞİNE ŞİKAYET ETTİM

Bunun üzerine işletmenin güvenliğine durumu söyledik ve masamızı değiştirmelerini istedik. İsmini olay nedeniyle sonradan sosyal medyadan öğrendiğim M.M.D, isimli şahıs yanımıza geldi ve 'Yan masadakileri işaret ederek bunlar benim özel misafirlerim, sizi beğenmiş. Size şampanya göndermek istiyorlar' dedi. Bizde istemeyerek masamızın değiştirilmesini istedik. Masamızı değiştirmeyince de hesabı istedik.

GELEN HESAP DA ÇOK FAZLAYDI

Hesabı getirdiler. Fakat normalde kişi başı 475 TL tutması gerekirken bize toplamda 10 bin TL civarında hesap geldi.

YAN MASAYA GEÇİN HESABINIZI ONLAR ÖDESİN

Ben de bu hesabın çok olduğunu, yanlış olduğunu söylediğimde M.M.D, bize yan masamızdan bize laf adanları işaret ederek, 'Masanızı diğer masayla birleştirelim hesabınızı onlar ödesin' dedi. Bundan çok rahatsız olduk ve durumu uzatmamak için 9 bin TL ödedik ve işletmeden çıktık. Tam kapının önünde İ.K., telefonunu şarjda unuttuğu için geri döndük. Kapıda beklediğimiz sırada işletmenin sahibi olduğunu öğrendiğim V.T., 'Oturun adamlarla işte. Hesabı zaten az verdiniz. Yollamam sizi buradan' dedi. Bende, 'Ne demek sizi buradan yollamam. Biz zaten anlaştığımız fiyatın üstünde hesap ödedik' dedim.

MASADAKİ ADAM BİZE "7.65" DEDİ

Masada oturan adamlar bize hitaben tam olarak hatırlayamadığım ama içlerinden biri '7.65' tarzında sözler söyledi. Bende siz ne saçmalıyorsunuz dediğim esnada M.M.D isimli şahıs, beni itmeye başladı. Bende siz ne yapıyorsunuz polisi arayacağımı söyledim.

POLİSİ ARAYACAĞIM DEDİĞİMDE CEP TELEFONUMU ALDI ŞİDDET UYGULADI

Cep telefonumu çıkardığım sırada M.M.D telefonu alarak, 'Ara bakalım polisi herkes bizim tanıdığımız. Bize kim ne yapabilir ki diyerek küfür etmeye başladı. Sonra da sizi buradan göndermiyorum' dedi M.M.D, çenemden tutup beni ittiği için bende kendisine tokat attım. Bunun üzerine benim saçımdan tuttu ve diziyle kafama vurdu.

ARKADAŞIM İ.K'YI YERE DÜŞÜRÜP TEKMELEDİLER

Arkadaşım İ.K'yı da yere düşürdüler ve yerde tekmelediler. Meyhanede bulunan bir vatandaş bizi ayırdı. M.M.D'ye 'Seni şikayet edecem' dedim.

GİT NEREYE ŞİKAYET EDERSEN ET POLİSLERİ TANIYORUM

Bunun üzerine M.M.D, 'Git nereye şikayet edersen et. Polisler benim tanıdığım. Bana hiçbirşey olmaz. Seni bacaklarından vurdurunca aklın başına gelir' dedi. Olay nedeniyle kafamda şişlik ve vücudumun farklı yerlerinde morarmalar oldu. Ben şahıslardan korktuğum için ve olayla ilgili delil bulamayacağımı düşündüğüm için olaydan hemen sonra şikayet etmeye gelememiştim. Bu nedenle darp raporu da almadım.

OLAY ANI VİDEOSU SOSYAL MEDYAYA DÜŞÜNCE ŞİKAYETÇİ OLDU

Sosyal medyada olay anı vidosunun yayınlandığını gördüm. Delil niteliğinde olur diyerek şikayette bulunmak için geldim. Bahse görüntülerde de gözüken V.T ve M.M.D'den davacı ve şikayetçiyim" dediği öğrenildi.

KASTEN YARALAMA VE CİNSEL TACİZDEN İŞLEM YAPILDI

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Karaköy Polis Merkezi'nde 3 kız arkadaş ifade verdi. Olayla ilgili olarak alınan ifadelerde evraklara olay adı 'Kasten Yaralama Cinsel Taciz' olarak yapıldı. Polis ekipleri 3 kızın şikayetinin ardından V.T ve M.M.D'yi yakalamak için çalışma başlattı. İki şüpheli yakalandıklarında 'Kasten yaralama ve cinsel tacizden' işlem yapılacağı öğrenildi.

GÖZALTINA ALINDILAR

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, Beyoğlu ilçesi Ömer Avni Mahallesinde bulunan bir eğlence yerinde meydana gelen ve 02.08.2024 tarihinde bazı medya kuruluşlarında yer alan olayla ile ilgili olarak;

Olayın meydana geldiği eğlence yerinde, kadın şahısların telefonlarını şarj etmek için bekledikleri sırada, işyeri çalışanları tarafından hesap getirilerek işyerinin kapanacağı söylendiği, işyeri çalışanları ile aralarında telefonu şarj edip biraz daha beklemek için kalma yüzünden çıkan tartışma sonrasında olayın meydana geldiği, başka masadan gönderilen herhangi bir şey olmadığı şahısların beyanlarından anlaşılmıştır.

İncelemelerde; görüntülerde yer alan ve kadın şahısları darp ettiği anlaşılan şahısların M.M.D. ve V.T. oldukları tespit edilmiş, tespiti yapılan şüpheliler 02.08.2024 tarihi saat 21.30 sıralarında yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüpheli şahıslar hakkında yapılan incelemede çeşitli suçlardan M.M.D.’nin 13, V.T.’nin ise 12 suç kaydı olduğu anlaşılmıştır.

Konu ile ilgili yakalanan şüpheliler 03.08.2024 tarihinde kasten yaralama ve cinsel taciz suçlarından adli makamlara sevk edilmiştir.

İÇİŞLERİ BAKANI'NDAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya konuya ilişkin yaptığı paylaşımda "Kadına şiddet uygulamaya kalkan her kim olursa affetmeyiz. Eğer buna cüret eden olursa hukuk önünde hesabını verir." ifadelerini kullandı.

Türkiye Haberleri