Sakarya’da aracın çarptığı kafe çalışanı öldü: Kaçan sürücü aranıyor

Sakarya’nın Karasu ilçesinde SUV tipi bir araç çöp atmak için dışarı çıkan kafe çalışanına çarptı. Yaya hayatını kaybederken sürücü kaçtı. Firari sürücüyü arama çalışmaları sürüyor.

Sakarya'nın Karasu ilçesinde SUV aracın çarptığı yaya hayatını kaybetti. Yalı Mahallesi Doğu Karadeniz Caddesi sahil yolunda seyreden, sürücüsünün kimliği ve plakası henüz belirlenmeyen SUV araç, çöp atmak için dışarı çıkan 50 yaşındaki kafe çalışanı Selime Şinas'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen kadın, park halindeki bir aracın altına girdi.

İhbar üzerine kaza mahalline sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrollerde, Şinas'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

KAÇAN SÜRÜCÜ ARANIYOR

İtfaiye ekiplerince aracın altından çıkarılan kadının cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, yayaya çarptıktan sonra kaçan aracın sürücüsünü arıyor.

Türkiye Haberleri