Sahile park ettiği arabasının el frenini çekmeyi unuttu: Denize beraber girdiler

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir sürücü deniz dibine park ettiği otomobilinin el frenini çekmeyi unuttu. Denize girmeye giden kişi uyarılar üzerine döndüğü yerde arabasını bulamadı.

Edirne’nin Keşan ilçesinde sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu otomobil, denize düştü. Araç, vinçle sudan çıkarıldı. Bayram tatilinde Saros Körfezi’ne kıyısı bulunan Keşan ilçesine bağlı Yayla köyü sahiline gelen ismi öğrenilemeyen sürücü, otomobilini, Yayla Limanı’na el frenini çekmeden park ettikten sonra inip, denize girmek için sahile gitti.

DENİZDE YÜZERKEN HABERİ OLDU

Otomobil, bir süre sonra hareket edip denize düştü. Çevredekilerin uyarısı üzerine aracının denize düştüğünü öğrenen sürücü, durumu jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Otomobil vinçle yaklaşık 2 metre derinlikten çıkarıldı. Araçta maddi hasar meydana geldi.

Türkiye Haberleri