Sabah 04.30'da Ev Sakinlerinin Yüreği Ağza Geldi! Bomba Patladı, Deprem Oldu Sandılar

Tekirdağ'da saat 04.30 sıralarında meydana gelen kaza yürekleri ağza getirdi. Sürücünün kontrolünü yitirdiği tanker tek katlı eve çarptı. Evde yaşayanlar bomba patlaması ve deprem sanarak uykularından uyandılar.

Saat 04.30 sularında Tekirdağ'ın Saray ilçesi Çukuryurt Mahallesi'nde meydana gelen kaza, kimyasal toz yüklü bir tankerin virajı alamayarak devrilmesi ve yol kenarındaki tek katlı bir eve çarpmasıyla gerçekleşti.

BOMBA VE DEPREM SANDILAR

Tanker ve evde maddi hasar oluşurken, sürücü Gökhan Karakoç'un kontrolü kaybetmesi sonucu oluşan kazada, evde bulunan Fevziye Güler ve eşi Rahmi Güler yara almadan kurtuldular. Fevziye Güler, uykuda bomba patlaması veya deprem sandığını, camların ve çerçevelerin sarsıldığını ifade etti.

Fevziye Güler, uyudukları sırada bomba patlar gibi ses duyduğunu belirterek, "Deprem mi oldu anlayamadım. Camlar, çerçeveler yerinden oynadı. Evin bahçesindeki ağaç tuttu onu" dedi.

Gürültüye uyandığını belirten Rahmi Güler ise "Bomba mı patladı, deprem mi oldu anlamadık. Dışarıya çıktığımızda manzara buydu. Baktık ki araç devrilmiş, sürücüye yardım ettik. Hasar çok, manzara bu" diye konuştu.

Güvenlik kamerası görüntüleriyle kaydedilen kaza sonrası, jandarma olayla ilgili incelemelerini sürdürüyor.

Türkiye Haberleri