Rus YouTuber dünyayı gezdi, Türkiye'de öldü

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, ünlü Rus youtuber ve moto Vlogger Tatyana Ivanovna Ozolina hayatını kaybetti.

Rus YouTuber ve moto vlogger Tatyana Ivanovna Ozolina'nın dünya turu Türkiye'de trajik bir şekilde son buldu. Muğla'nın Milas ilçesinde, motosikletiyle seyir halindeyken bir kaza geçiren Ozolina, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada Ozolina'nın yanı sıra bir kişi de yaralandı.

Kaza, Milas-Söke karayolunda meydana geldi. Söke yönünden Milas'a doğru seyir eden 3 motosikletin 2'si bir tırla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosikletlerden biri yolun sağındaki refüje, diğeri ise orta kısımdaki refüje savruldu.

Olayı görenler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa sürede bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerinde bir kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı diğer sürücü ise ilk müdahalesinin ardından Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tatyana Ivanovna Ozolina'nın YouTube'da yaklaşık 2 milyon takipçisi bulunuyordu ve motosikletiyle dünyayı gezme çabasındaydı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Türkiye Haberleri