Restoran, kozmetik zinciri ne varsa taşladılar

Mardin'in Midyat ilçesinde Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin suikast sonucu öldürülmesini protesto etmek isteyen kalabalık grup, bir restoran ve kozmetik zinciri şubesine taş ve pet şişelerle saldırdı.

Mardin'in Midyat ilçesinde, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin İran'da suikast sonucu öldürülmesini protesto eden bir grup, İsrail'e tepki göstermek amacıyla bir restoran ve kozmetik zinciri şubesine taş ve pet şişelerle saldırıda bulundu.

Olayda iş yerlerinde hasar meydana geldi. Grup, Atatürk Parkı'nda toplanıp Hükümet Konağı önüne kadar yürüyerek protesto gösterisi yaptı ve sık sık tekbir getirip İsrail aleyhinde sloganlar attı.

Olayın ardından polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri alarak inceleme başlattı. Bu tür saldırılar, gerginlikleri artırabileceği gibi toplumsal düzeni de olumsuz etkileyebilir. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

TEKBİR GETİRİP SLOGANLAR ATTILAR

İran'ın başkenti Tahran'da Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin suikast sonucu öldürülmesi ve İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek isteyen grup, Atatürk Parkı'nda toplanarak Hükümet Konağı önüne kadar yürüyüş yaptı. Filistin ve Türk bayrakları taşıyan grup, sık sık tekbir getirerek İsrail aleyhinde sloganlar attı.

Türkiye Haberleri