İzmir’in Konak ilçesi Boğaziçi Caddesi 2208 Sokak’ta saat 13.00 civarında bir kaza meydana geldi. O.Ç. idaresindeki vinç, rampada geri kayarak yaklaşık 50 metre geriye gitti.
Bu sırada vinç, Egemen Doğan’ın kullandığı otomobile ve park halindeki Hasan Gökçe’ye ait araca çarparak her iki aracı sürükleyip ezdi.
Vinç daha sonra yol kenarındaki bir aydınlatma direğine ve bir iş yerinin duvarına çarptı.
Çarpmanın etkisiyle direkte ve iş yerinin duvarında hasar oluştu. O anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
"AYDINLATMA DİREĞİ OLMASA TÜM DÜKKAN ÜZERİMİZE İNİYORDU"
Kazada otomobilinde hasar meydana gelen Hasan Gökçe, oto aksesuar işi yaptığını ve iş yerinde çalıştığı sırada kazanın gerçekleştiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
- "Yukarıdan vincin geri geldiğin gördük. Büyük bir gürültü oldu. Dışarı çıktık. Benim otomobilim dükkanın önündeydi. Önce bir vatandaşın aracına, sonra benim aracıma zarar vermiş.
- Aydınlatma direği olmasa tüm dükkan üzerimize iniyordu. Dükkanda 6 kişi vardı. Cana geleceğine mala gelsin diyeceğiz artık, yapacak bir şey yok."
Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı. (DHA)