Polisten kaçmak isterken feci şekilde can verdi

İstanbul Bahçelievler'de polisten kaçan yabancı uyruklu bir kişi arkadaşlarının evine saklandı. Ancak 20'li yaşlarındaki kişi binanın çatı katındaki daireden düşüp hayatını kaybetti.

Olay, Kocasinan Merkez Mahallesi'ndeki bir sokakta saat 11.00 civarında gerçekleşti. Üç Suriyeli, yolda yürürken polis ekiplerinin kimlik sorması üzerine kaçmaya başladı. Polis, iki kişiyi hızla yakaladı; ancak 20'li yaşlardaki bir şüpheli, 3 katlı bir binanın çatı katına kaçtı.

Polis ekipleri de şüphelinin peşinden gidip çatı katındaki dairenin kapısını çaldı. Kaçan şüpheli, henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü çatıdan düşerek yola düştü. Polis, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kimliği belirlenemeyen kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Bakırköy Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri, ceset üzerinde ve binada detaylı bir inceleme yaptı. İncelemelerin ardından ceset, kimlik tespiti ve kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Şüphelinin saklandığı evde, arkadaşlarının yaşadığı öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bir mahalleli, "Arkadaşlarına 'Atlayan çocuk sizinle mi yaşıyor?' diye sordum. 'Hayır, bu akşam geldi, denize gidecektik. Alışveriş için dışarıya çıkmıştık' dediler. Polisler kimlik sormuş, o da panikle eve döndü. Polis kapıyı çaldı, sanırım o da bu yüzden kendini attı" şeklinde konuştu.

Türkiye Haberleri