Bir aile böyle yok oldu: Dehşet anları saniye saniye kamerada!

Adana'da Seyhan Baraj gölüne pikniğe giden aile trafik kazası geçirdi. Otomobildeki 4 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, dün saat 11.00 sıralarında, Çukurova ilçesi Topalak Mahallesi'nde meydana geldi. Veysel Aydoğmuş, eşi Emine ve oğulları Mete ile Batuhan ile birlikte pikniğe gitmek üzere 01 JG 944 plakalı otomobilini kullanıyordu. Ancak, Aydoğmuş'un direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu otomobil, beton dubalar ve demir korkulukları aşarak Çatalan Köprüsü'nden Seyhan Baraj Gölü'ne düştü.

CANSIZ BEDENLERİNE ULAŞILDI

Kazayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık, polis ve su altı ekibi sevk edildi. Su altı polisi gölde yaptığı çalışmada önce Batuhan Aydoğmuş’un cansız bedenine ulaştı. Vinçle otomobilin sudan çıkarılmasının ardından Veysel, Emine ve Mete Aydoğmuş’un da cesetlerine ulaşıldı. Haberi duyan ailenin yakınları kaza yerine gelerek büyük üzüntü yaşadı ve gözyaşı döktü.

Aydoğmuş ailesinin cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi ve Kozan ilçesi Kızıllar Mahallesi Mezarlığı'na götürüldü. Cenaze törenine Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı ve çok sayıda kişi katıldı. Bu sırada bir aile yakını fenalık geçirerek bayıldı. Mezarlık camisinde kılınan cenaze namazının ardından Veysel, Emine, Mete ve Batuhan Aydoğmuş'un cenazeleri yan yana toprağa verildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Türkiye Haberleri