Pendik'te Otomobil Bariyerleri Aşarak Yeşil Alana Uçtu: 2 Yaralı

Pendik'te yaşanan trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil yeşil alana uçarak 2 kişinin yaralanmasına neden oldu, yaralılardan biri ağır durumda.

Pendik'te bu sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil sürücüsü direksiyon kontrolünü kaybederek yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra yeşil alana çarptı. Kazada, araç içinde bulunan 2 kişi yaralandı, bunlardan birinin durumu ciddiyetini koruyor.

Olay, saat 08.00 civarında Pendik Kurtköy TEM otoyolu bağlantı yolunda gerçekleşti. İddiaya göre, 34 BG 39 74 plakalı araç TEM bağlantı yolunda İstanbul istikametine doğru seyir halindeyken kontrolü kaybederek yeşil alana çıkıp devrildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, araç içinde sıkışan sürücü ve yolcuyu kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ağır yaralı özel bir hastaneye, diğer yaralı ise Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kaza sonrası Kurtköy TEM bağlantı yolunda İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Polis ekipleri kazayla ilgili detaylı inceleme başlattı.

Türkiye Haberleri