Pegasus'tan Bedava Bilet Kampanyası

Pegasus yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre bugün ve yarın (4-5 Haziran) 1 Temmuz – 15 Eylül 2024 tarihli yurt dışı bileti alana 19 Kasım 2024-25 Mart 2025 tarihleri arasında alacağı uçak bileti hediye olacak.

Pegasus bedava bilet kampanyasını duyurdu. Bugün (4 Haziran) ve yarın (5 Haziran) 1 Temmuz - 15 Eylül tarihine uçak bileti alana kış bileti bedava olacak.

Pegasus'un internet sitesinde kampanyayla ilgili şu ifadeler yer aldı:

"4-5 Haziran 2024 tarihleri arasında Pegasus İnternet Sitesi ve Pegasus Mobil uygulamasından 1 Temmuz – 15 Eylül 2024 seyahat tarihlerine yurt dışı bileti satın alan Pegasus BolBollular, yurt dışında veya yurt içinde 19 Kasım 2024 – 25 Mart 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek uçuşlarda geçerli bir adet hediye uçak bileti şifresi kazanıyor! Satın alınan ilk biletin biletlemesi gerçekleştikten sonra en geç 72 saat içinde hediye bilet şifreniz biletlemede iletişim bilgisi olarak verilen e-posta adresinize gönderilecektir. Gelen hediye bilet şifrenizi 27 Eylül 2024 - 27 Ekim 2024 tarihleri arasında kullanarak yurt dışında veya yurt içinde 19 Kasım 2024 – 25 Mart 2025 tarihleri arasındaki uçuşlarda aşağıda detayları belirtilen kurallara uygun olarak kullanabilirsiniz.

Kampanyanın Geçerli Olduğu Satış Tarihleri

Kampanya, kapsamında hediye bilet şifresi 4 Haziran 2024 - 5 Haziran 2024 (Türkiye yerel saatine göre 4 Haziran 2024 saat 09.00’dan itibaren 5 Haziran 2024 saat 23:59’a kadar satışın, ödemenin ve biletlemenin tamamlanmış olması şartıyla geçerlidir) tarihleri arasında biletlemesi yapılacaktır.

Kampanyanın Geçerli Olduğu Uçuş Tarihleri

Kampanya kapsamında hediye bilet şifresi, 1 Temmuz – 15 Eylül 2024 (Türkiye yerel saatine göre 1 Temmuz 2024 saat 00:01’den itibaren 15 Eylül 2024 saat 23:59’a kadar) tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan yurt dışı uçuşlara biletleme yapılması halinde gönderilecektir.

Kampanyadan Yararlanabilecek Kişiler

Kampanyaya, yalnızca Pegasus BolBol üyeleri katılım sağlayabilir. Kampanya şartlarına uygun olarak bilet alan Pegasus BolBol üyelerine hediye bilet şifresi iletilecektir. Pegasus BolBol üyesi değilseniz hemen ücretsiz üye olabilirsiniz.

Kampanyanın Geçerli Olduğu Hatlar

Kampanyaya katılım sağlayabilmek için alınacak ilk bilet Kıbrıs ve aşağıda belirtilen hatlar hariç tüm yurt dışı hatlarından satın alınabilir. Kampanyanın Geçerli Olduğu Hatlarda yapılan tek yön, aktarmalı veya gidiş dönüş yurt dışı uçuşlarda uçuş rezervasyon kaydında (PNR) yer alan Pegasus BolBol üyeleri satın alınan uçuşa ait biletin gidiş dönüş ya da tek yön olması fark etmeksizin 1 (bir) adet şifre hakkına sahip olacaktır.

Kampanyanın Geçerli Olduğu Satış Kanalı

Kampanya, sadece Pegasus İnternet Sitesi (www.flypgs.com) ve Pegasus Mobil uygulamasından satın alınan biletlerde geçerlidir. Hediye bilet şifresi ile de yalnızca Pegasus İnternet Sitesi (www.flypgs.com) ve Pegasus Mobil Uygulaması üzerinden biletleme yapılabilir.

Kampanya Kapsamında Hediye Bilet Şifresi Kazanımı

· Kampanyanın Geçerli Olduğu Satış Tarihlerinde satın alınan ve Kampanyanın Geçerli Olduğu Uçuş Tarihlerinde satın alınan ilk yurt dışı uçuşunun biletlemesi gerçekleştikten sonra en geç 72 saat içinde hediye bilet şifreniz ilgili biletlemede iletişim bilgisi verilen e-posta adresinize gönderilecektir.

· Tek yön, aktarmalı veya gidiş dönüş Kıbrıs hariç yurt dışı uçuşlarda, satın alınan uçuşun gidiş dönüş ya da tek yön olması fark etmeksizin uçuş rezervasyon kaydında (“PNR”)'da bulunan her bir Pegasus BolBollu kişi için birer adet hediye bilet şifresi tanımlanır, şifre tek kullanımlıktır.

· Misafirlerimizin kendilerine iletilen şifre ile hediye bilet hakkından yararlanabilmeleri için ilk biletlerinin alımı sırasında yolcu bilgileri girilirken kendi Pegasus BolBol üyelikleri ile ilişkilendirilmiş cep telefonu numarasını girmeleri gerekmektedir.

· 2-12 yaş arası çocuk misafirlerimiz ise 18 yaşından büyük bir üyemiz üzerinden bağlı üyelik oluşturarak Kampanyadan faydalanabilir; bunun için çocuk misafirimizin bağlı olduğu Pegasus BolBol üyeliği ile biletlemenin yapılması ve çocuk misafirimiz için de bağlı olduğu Pegasus BolBol üyesinin üyeliği ile ilişkilendirilmiş telefon numarasının girilmesi gerekmektedir.

· Kampanya kapsamında satın alınan ilk biletin iptal edilmesi, açığa alınması ya da değiştirilmesi durumunda Kampanya kurallarına uygunluk sağlanamadığından şifre hak edişi olmayacaktır. Gönderilen şifre geçerliliğini yitirecektir.

Şifre Kullanım Süresi: Kampanya kapsamında iletilecek olan şifre tek kullanımlıktır ve 27 Eylül 2024 (saat 00.01’den itibaren) – 27 Ekim 2024 (saat 23.59’a kadar) tarihleri arasında Kampanya kapsamındaki hediye biletlerin, biletlemesinin yapılmış olması gerekmektedir. Kampanya kapsamında hediye bilet şifresi ile biletme yapılabilecek en son gün 27 Ekim 2024 (saat 23.59’a kadar) tarihidir. Bu tarihten sonra şifre ile bilet alımı gerçekleştirilemez, Kampanya kapsamında kazanılan hak kaybedilir."

Türkiye Haberleri