Özgür Özel Erdoğan'la Görüşeceği Tarihi Açıkladı! |SON DAKİKA

SON DAKİKA... CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşmenin tarihini verdi. Özel, görüşmenin 11 Haziran günü saat 16.00'da gerçekleşeceğini söyledi. Özel, erken seçime ilişkin mesajlar verdi, görüşme ile ilgili detayları açıkladı.

CHP Genel Başkanı özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşmenin tarihini verdi. Özel, görüşmenin 11 Haziran günü saat 16.00'da gerçekleşeceğini söyledi.

Erdoğan'ın 11 Haziran'da yapacağı iade-i ziyarette, önceki görüşmede yer alan aynı heyetlerin oalcağını söyleyen Özel, şöyle konuştu:

"Sayın Cumhurbaşkanı ile 11 Haziran'da saat 16.00'da görüşeceğiz. CHP Genel Merkezi'nde aynı heyetlerle ağırlayacağız. Oturma düzeni siyasi parti genel başkanları şeklinde olacak.

ERKEN SEÇİM MESAJI

Siyasette erken seçim konuşmanın mayına basmak olduğunu düşünmüyoruz. Oy oranınız sizi bir seçimden uzak tutuyorsa, seçimi mayın tarlası olarak görürsünüz. CHP, yarın bir seçim yapılsa birinci parti olabilecek durumdadır.

Asgari ücreti değiştirmeden, çay fiyatlarını 17 liradan belirlemek, AİHM'in verdiği Gezi kararlarına uymazsanız erken seçime götürür.

Benim atfım CHP'nin erken seçim istemesi değil, vatandaşın gündemindeki konuların bu noktaya getirmesidir. Ben erken seçim çağrısı yapmadım. TBMM'de çoğunluğum yok, olsaydı erken seçim akrarı alırdım" dedi.

Türkiye Haberleri