Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı Sülekler Mahallesi'nde, henüz belirlenemeyen bir nedenle trafik kazası meydana geldi. 19 yaşındaki R.U. idaresindeki 09 NC 159 plakalı otomobil, seyir halindeyken yol kenarında bulunan bir ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta büyük çapta hasar oluştu.
İKİ ÇOCUK OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ivedilikle jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk incelemede, araç içerisinde bulunan 17 yaşındaki Abdullah Ç. ile 14 yaşındaki Kemal Y.'nin hayatını kaybettiği belirlendi.
AĞIR YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
Kazadan yaralı olarak kurtulan 19 yaşındaki sürücü R.U. ile araçta bulunan 15 yaşındaki M.S. ise olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi. Tedavi altına alınan iki yaralının sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.
İNCELEME BAŞLATILDI
Yaşanan can kayıplarının ardından jandarma ekipleri kaza mahallinde geniş güvenlik önlemleri alarak inceleme başlattı. Kazayla ilgili soruşturma sürerken, hayatını kaybeden çocukların cenazeleri otopsi işlemleri için morga kaldırıldı. (AA)