Otomobildeki telefon ihaneti kaydetti

Eşi Mesut S.'nin otomobiline cep telefonu yerleştirip sevgilisiyle konuşmasını kaydeden Selma S. herşeyi öğrenince soluğu mahkemede aldı

İstanbul'da 32 yıllık evliliği boyunca eşi Mesut S. tarafından aldatılan Selma S., boşanma davası açarak 10 milyon TL tazminat talep etti. Çiftin birlikte kurup büyüttüğü tekstil şirketinde kazandıkları milyonların Mesut S. tarafından başka kadınlarla harcandığı iddia edildi.

Selma S., eşinin dört yıldır Hande O. ile yasak aşk yaşadığını ve bu durumu öğrendikten sonra Mesut S.'nin evi terk edip Eyüpsultan'daki çiftliğine yerleştiğini belirtti. Mesut S.'nin özür dileyip bir daha aldatmayacağına söz vermesi üzerine boşanmaktan vazgeçen Selma S., ihanetin devam ettiğini ve eşi tarafından darp edildiğini ileri sürdü.

Selma S., eşinin arabasına yerleştirdiği cep telefonu ile ihaneti belgelediğini ve bu ses kaydında eşinin kendisine hakaret edip sevgilisine "aşkım, canım" gibi ifadelerde bulunduğunu kaydetti. Ayrıca, sevgilisine maddi destek sağlayarak ona şirket açtığını ve birlikte otellerde kaldıklarını belirtti. Selma S., bu nedenlerle 10 milyon lira tazminat, aylık 20 bin lira nafaka ve 10 bin lira ziynet alacağı talep etti.

Türkiye Haberleri