Önce dövdüler sonra silah zoruyla boş senet imzalattılar

İzmir'de aracını satmak isteyen B.Y'yle buluşan oto galeri işi yapan 4 kişi, buluştukları B.Y'yi aracında darp ederek iş yerlerine götürdüler. Burada da darp ettikten sonra silah zoruyla boş senete de imza attırdıktan sonra bıraktılar. B.Y'Din ihbarı üzerine operasyon yapan İzmir gasp polisi 4 kişiyi gözaltına aldı.

İzmir Gaziemir'de aracını satmak isteyen B.Y, oto galeri işi yapan kişilerle irtibata geçti. 09 Ağustos 2024 günü Konak ilçesinde bulunan bir pastanede B.Y ve bir araya geldiler. B.Y'nin aracına şüpheliler, bir anda bakma bahanesiyle binen 4 kişi B.Y'yi darp ederek oto galeriye götürdüler.

KAPIYI KAPATIP SİLAH ZORUYLA BOŞ SENET İMZALATTILAR

Galerinin kapılarını kapatan şüpheliler, B.Y'ye silah zoruyla boş senet imzalattılar. B.Y'yi tekrar dövdükten sonra da cep telefonunu alarak gitmesine izin verdiler. B.Y'nin ihbarı üzerine çalışma başlatan İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği, Teknik Büro ve SAM Büro Amirliği ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucunda E.U, F.K, B.G ve E.S'yi eş zamanlı operasyonla gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde ve işyerlerinde yapılan aramalarda, B.Y'ye ait Iphone 15 promax, 4 ruhsatsız tabanca ve 725 adet mermi ele geçirildi.

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.U ve F.K tutuklanarak cezaevine gönderildi. B.G ve E.S ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Türkiye Haberleri