Ölüme Götüren İlan Ortaya Çıktı

Beylükdüzü’nde 20 gün boyunca kayıp olan ve temizlik için evine gittiği kişi tarafından öldürülüp cesedi parçalara ayrılan 23 yaşındaki Erva Raziye Asar’ın ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Tutuklanan şüpheli Fethi Dağlı’nın genç kızı öldürdükten sonra hayatına normal şekilde devam ettiği görüntüler bulundu. Öte yandan genç kadını ölüme götüren iş aradığı mesaj da ortaya çıktı.

Beylikdüzü’ndeki 19 Haziran günü Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği'ne gelen bir kişi kızından haber alamadığını belirterek kayıp başvurusunda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri genç kızı adım adım takip etti. En son bir şahsın evine girdiğini ve bir daha çıkışının olmadığını tespit etti. Çalışmaların devamında genç kızın son irtibatta olduğu kişinin Fethi Dağlı isimli şahıs olduğu belirlendi. Şahısla yapılan ilk görüşmede, “Benim eve geldi kahvaltı yaptık” gitti dedi.

BOĞDUKTAN SONRA PARÇALADI

Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Fethi Dağlı’yı gözaltına aldı. Fethi Dağlı ilk ifadesinde olayı inkar etse de genç kızın evine girişinin olup çıkışının olmadığı tespiti üzerine kan donduran cinayeti anlattı. Genç kız ile internet üzerinden evini temizletmek için anlaştığını eve geldiğinde ise aralarında tartışma çıktığı için kızı boğarak öldürdüğünü söyledi. İddiaya göre önce cesedi evindeki derin dondurucunun içine koydu daha sonra da evdeki ekmek bıçağı ile tuvalette cesedi parçalara ayırdı. Cani genç kızın cesedini çöp poşetleriyle birkaç günde inşaat alanındaki boşluğa attı.

FETHİ DAĞLI, CESEDİ KOYDUĞU ÇÖP POŞETİNİ ALIP EVİNE GİDERKEN

KADIN PROFİLİ AÇTI

Gözaltına alınan 43 yaşındaki şüpheli Fethi Dağlı’nın 2007 yılında da bir cinayet işlediği ve bu cinayetten cezaevine girdiği daha 2021 yılında da cezaevinden çıktığı öne sürüldü. Şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Fethi Dağlı'nın, kendisine Şule Gonca isminde sahte kadın profili açtığı ve bu profil üzerinden genç kız ile arkadaş gibi irtibat kurduğu belirlendi. İddiaya göre bir süre önce eşinden boşanan Erva Asar sosyal medya üzerinden temizliğe gitmek için iş arayışındaydı. Şüpheli kendisine kadın profili açıp Erva ile konuştu ve arkadaş oldu. Samimiyeti ilerletince benim Fethi isimli abim var evine temizlikçi arıyor. Diyerek kızı aslında kendi evine yönlendirdi.

CESEDİ KOYDUĞU POŞETLERLE GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Şüphelinin cinayeti işledikten sonra da genç kızın telefonundan ailesine ben iyiyim aranmamı kaldırın, diye mesaj attığı öğrenildi. Ayrıca şüphelinin genç kızın telefonu ile işe gelip gittiği tespit edildi. Şüphelinin cesedi parçalara ayırıp götürmek için çöp poşeti satın aldığı anlara dair görüntüler ortaya çıktı.

GENÇ KADINI ÖLÜME GÖTÜREN MESAJ ORTAYA ÇIKTI

Erva Raziye Asar'ı ölüme götüren ve sosyal medya sitelerinde iş aradığı ilan da ortaya çıktı. 15 Temmuz tarihli o ilanda Asar, "Selamünaleyküm arkadaşlar. Acil aylıkçı ve günlükçü iş arıyorum. Kasiyerlik ve depoda çalıştım. Yardımcı olursanız sevinirim" ifadelerini kullandı. İşte bu ilana Şule kodlu profille cevap veren Fethi Dağlı genç kadını tuzağa düşürdü.

Türkiye Haberleri