Okul Müdürüne Zincirli Şiddet: 'Bize Niye Haber Vermediniz" Diyerek Defalarca Vurdu

Çorum'da okul müdürüne öğrenci velisinden zincirli saldırı. Okul Müdürü Ömer Atılgan, saldırının detaylarını anlattı. Polis, saldırganların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Çorum’da Başöğretmen Anadolu İmam Hatip Ortaokulu'nda görevli müdür Ömer Atılgan, öğrenci velisinin zincirli saldırısına uğradı. Olay, 5 Haziran’da meydana geldi.

"VELİ, YANINDA BİR KİŞİYLE ODAYA GELDİ"

Okul Müdürü Ömer Atılgan, olayın nasıl gerçekleştiğini şöyle anlattı: "Veli, yanında bir kişiyle odama geldi. Odamda küfür ve hakaretler etmeye başladı. Sonra cebinden kocaman kalın bir zincir çıkarttı. Zincirle vurmaya başladı. Biz de karşılık verince kaçtılar."

ÖĞRENCİNİN FENALAŞMASIYLA BAŞLADI

Olay, Irak uyruklu bir öğrencinin fenalaşmasıyla başladı. Okul müdürü Atılgan ve hizmetli Mehmet Öztürk, öğrenci için hemen ambulans çağırdı. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaparak öğrenciyi hastaneye kaldırdı. Öğrencinin tedavisi hastanede yapıldı.

"BİZE NİYE HABER VERMEDİNİZ"

Öğrencinin rahatsızlandığını öğrenen veli, okula gelerek müdüre saldırdı. Veli, "Bize niye haber vermediniz" diyerek müdür ve hizmetliye zincirle defalarca vurdu. Saldırganlar, olay yerinden kaçtı.

MÜDÜR VE HİZMETLİ TABURCU EDİLDİ

Okul Müdürü Ömer Atılgan ve hizmetli Mehmet Öztürk, hastanede tedavi altına alındıktan sonra taburcu edildi. Olayın ardından Atılgan, "Şikayetçi olduk, soruşturma sürüyor" dedi.

POLİS, SALDIRGANLARI ARIYOR

Polis, saldırgan veli ve yanındaki kişinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye Haberleri