Oğlu ABD'de Yargılanıyor Kendisi Sabancıların Kanalında TV Programına Başlayacak

Mart ayında ehliyetsiz kullandığı lüks aracıyla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur, ABD'de yargılanırken babasının televizyon programı yapacağı ortaya çıkmıştı. Bülent Cihantimur'un program yapacağı kanal ise Demet Çetindoğan Sabancı'nın sahibi olduğu Fashion TV olduğu ortaya çıktı.

Mart ayında kullandığı ehliyetsiz araçla Oğuz Murat Aci'ye çarparak ölümüne neden olan Timur Cihantimur'un ABD'de yargılaması sürüyor. Kazanın ardından annesi tarafından önce Mısır'a, oradan ise vatandaşlığına sahip olduğu ABD'ye kaçırılan Timur Cihantimur ile ilgili gelişmeler devam ediyor.

Flaş gelişme de baba Bülent Cihantimur tarafında yaşandı. Oğlu ABD'de yargılanan estetik doktoru Bülent Cihantimur'un televizyon programı yapacağı ortaya çıktı.

TV programını sosyal medya hesabından duyuran Cihantimur'a tepki yağdı. Daha önce çıkan medyaya yansıyan bilgilere göre Cihantimur'un TLC'dede program yapacağı ileri sürülmüştü. Ancak Cihantimur'un Demet Çetindoğan Sabancı'ya ait Fashion TV'de program yapacağı ortaya çıktı.

Takvim'de yer alan habere göre gözler Sabancı'ya çevrildi. Sosyal medya kullanıcıları oğlunu ABD'ye kaçırmak için ve kefaletle serbest bırakılması için tüm imkanlarını ortaya seren bir kişinin televizyona çıkmaması gerektiği konusunda Demet Çetindoğan Sabancı'ya seslendi.

Türkiye Haberleri