Numan Kurtulmuş'a içki yanıtı: Pudra şekeri çekenlere mi güvenelim?

AKP'deki ikinci pudra şekeri skandalı sonrası CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun TÜİK eleştirilerine “Filanca bakanlığına güvenmeyeceksin de filanca masada oturup içki içerken fikir söyleyen adamlara mı güveneceksin?” diyen AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'a tepki yağıyor.

halktv.com.tr Yazarı İsmail Saymaz'ın "AK Parti'de ikinci pudra şekeri skandalı" başlıklı haberi sosyal medyaya damga vurdu. Haberin yayınlanmasının ardından 'pudra, içki ve Numan' kelimeleri Twitter'da Trend Topic listesine (En çok tweet atılan konular) listesine girdi.

Numan Kurtulmuş'a tepki

Kulanıcılar, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun TÜİK'in açıkladığı verileri eleştirmesine "Filanca masada oturup içki içerken fikir söyleyen adamlara mı güveneceksin?" diye yanıt veren AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'a tepki gösterdi.

Birçok kişi, Kurutlmuş'a "'İçki içerken fikir belirtenleri mi güveneceksiniz?' diyen Numan bey'e soruyorum, pudra çekenlere mi güvenelim?" diye sordu. İşte o tepkilerden bazıları:

-Pudra şekerci ilçe başkanını TÜİK’e atayın. Ona soralım.

-Numan Kurtulmuş’a soralım pudra şekeri çekenlere mi güveneli?

-Numan beye soralım. Bu pudra işinden hep sizin tayfa çıkıyor neden?

-Numan Kurtulmuş; İçki içenlerin fikirlerine güveneceksiniz? Makam odasında pudra şekeri çekip kendinden geçen AKP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç’ın fikirlerine güvenmekten daha iyidir

-Numan Kurtulmuş’a soralım bakalım. Bunlara mı güvenelim? AKP Yozgat Merkez Başkanı Kürşat Kılıç makamında pudra şekeri (Uyuşturucu) içip sızmış.

-Şimdi biz; Pudra şekeri içenemi inanalım, içki içene mi Numan bey?

-Şimdi buradan Sayın uman Kurtulmuş’a sormak isterim içki içenlere inanmıyorsunuz ya, peki pudra şekeri çekenlere mi inanıyorsunuz? Örneğin Yozgat Merkez İlçe Başkanınız Kürşat Kılıç!

-İçki olmaz; pudra şekerine devam.

- Numan beye bir cevap... Sadece içki içenlere değil bir kaç zamandır arabada pudra çekenlerle, 1 saat önce makamında uyuşturucu içip sızanlara da güvenmişliğimiz var bizim. İçki çok büyük dert değil.

-Numan abi haklı. Hiç pudra şekeri kullanan ile içki içen bir olur mu?

-Numan Kurtulmuş'a gönderin. İcki masalarında karar vermek pudra sekeri masasından daha iyidir.

Türkiye Haberleri